Om oss | Burlöv Center
Meny

Om Burlöv Center

Burlöv center är Skånes mest lättillgängliga och effektiva köpcenter. Kanonbra allmänna kommunikationer och ett läge nära de större motor- och pendlingsvägarna gör att du lätt och ledigt svänger förbi. Parkera gör du så klart gratis med p-skiva. De 4 ingångarna i olika väderstreck gör promenaden från bilen till butikerna och tillbaka en kort historia. Extra trevligt när det regnar. Och när du har många kassar att bära på. Burlöv Centers alla butiker och restauranger ligger på ett enda och lättillgängligt våningsplan. Välkommen!

Burlöv ägs av Trianon och Wallfast

Från och med den 30 december 2020 har vi nya fastighetsägare. Det är de två fastighetsbolagen Trianon och Wallfast som gemensamt äger vårt center. Trianon är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag som äger, förvaltar, förvärvar, utvecklar och bygger såväl bostäder som kommersiella lokaler i Malmö med omnejd. Både Entré och Rosengård Center ingår i företagets fastighetsbestånd. Wallfast är en av de största privata fastighetsägarna i Storstockholm och en del av Wallenius-koncernen. Wallfast är en långsiktig och aktiv fastighetsägare och förvaltare som har stort fokus på hållbarhet.

Vill du veta mer om våra nya ägare? Läs mer på trianon.se och wallfast.com.

Enkel och bra shopping

På Burlöv Center hittar du ett brett utbud av butiker, restauranger, service och caféer, allt bekvämt samlat på ett och samma våningsplan. Och du tar dig enkelt hit – från Burlövs tågstation är det bara några minuters promenad, regionbuss 130 stannar precis framför entré 4 och vi bjuder på 1 600 parkeringsplatser att gratis parkera med p-skiva i 4 timmar, några med möjlighet att ladda din elbil mot avgift. Med fyra ingångar i fyra olika väderstreck blir promenaden till och från bilen alltid en kort historia – extra skönt när det regnar eller du har många kassar att bära på.

Anpassat för funktionshindrade
Alla butiker på Burlöv Center ligger i markplan och är väl anpassade för dig som har nedsatt rörlighet eller använder rullstol. Alla dörrar öppnas automatiskt och markbeläggningen är plan. Alla parkeringsplatser för funktionshindrade ligger i direkt anslutning till respektive entré, och det finns flera toaletter anpassade för personer med funktionsnedsättning.

Vi värnar om din trygghet

För att kunna hantera akuta och extrema sjukdomsfall finns defibrillator på Burlöv Center. Det är av stor betydelse om du eller någon annan skulle drabbas av hjärtstillestånd. I ett akut läge kan en snabb behandling vara livsavgörande. Defibrillatorn finns hos Espresso House och i Maxi ICA Stormarknads förbutik och alla våra vakter är utbildade i hur den används.