Om oss | Burlöv Center
Meny

Om Burlöv Center

Burlöv center är skånes mest lättillgängliga och effektiva köpcenter. Kanonbra allmänna kommunikationer och ett läge nära de större motor- och pendlingsvägarna gör att du lätt och ledigt svänger förbi. Parkera gör du så klart gratis. De 4 ingångarna i olika väderstreck gör promenaden från bilen till butikerna och tillbaka en kort historia. Extra trevligt när det regnar. Och när du har många kassar att bära på. Burlöv Centers alla butiker och restauranger ligger på ett enda och lättillgängligt våningsplan. Välkommen!

Burlöv Center ägs av Grosvenor

Grosvenor är ett av världens största privatägda fastighetsbolag, verksamt i några av världens mest dynamiska städer. Man har investerat i städer i över 300 år. Få fastighetsbolag kan idag matcha Grosvenors omfattande kunskap om marknader runtom i världen och deras kompetens inom fastigheter är både bred och omfattande. Man anser samtidigt att fastigheter bör hanteras lokalt av erfaren och kompetent personal.

Grosvenor är specialister på utveckling investering och förvaltning inom såväl handel, kontor och bostäder. Deras geografiska räckvidd sträcker sig till städer i många och mycket olika, delar av världen. Man har en långsiktig syn på sina investeringar.

I kombination med detaljerad kunskap från lokala specialister och med styrkan från ett stort internationellt nätverk har Grosvenor kompetensen att ta kvalificerade beslut för att föra marknaden framåt. Grosvenor har funnits på svenska marknaden sedan 2011 och har sedan dess förvärvat ett antal köpcenter med fokus på större städer.

Grosvenor är stolta över sin långa historia och tar som investerare ett stort ansvar i socioekonomiska frågor. För mer info, besök gärna deras hemsida: www.grosvenor.com.

Enkel och bra shopping

På Burlöv Center hittar du ett brett utbud av butiker, restauranger, service och caféer, allt bekvämt samlat på ett och samma våningsplan. Och du tar dig enkelt hit – från Burlövs tågstation är det bara några minuters promenad, regionbuss 130 stannar precis framför entré 4 och vi bjuder på 1 600 gratis parkeringsplatser, några med möjlighet att gratis ladda din elbil. Med fyra ingångar i fyra olika väderstreck blir promenaden till och från bilen alltid en kort historia – extra skönt när det regnar eller du har många kassar att bära på.

Anpassat för funktionshindrade
Alla butiker på Burlöv Center ligger i markplan och är väl anpassade för dig som har nedsatt rörlighet eller använder rullstol. Alla dörrar öppnas automatiskt och markbeläggningen är plan. För synskadade finns ledstråk i markbeläggningen utanför entréerna och samtliga butiksentréer är utrustade med taktila skyltar. Alla parkeringsplatser för funktionshindrade ligger i direkt anslutning till respektive entré, och det finns flera toaletter anpassade för personer med funktionsnedsättning.

Vi värnar om din trygghet

För att kunna hantera akuta och extrema sjukdomsfall finns defibrillator på Burlöv Center. Det är av stor betydelse om du eller någon annan skulle drabbas av hjärtstillestånd. I ett akut läge kan en snabb behandling vara livsavgörande. Defibrillatorn finns hos EWAY och alla våra vakter är utbildade i hur den används.

Burlöv Center ägs av Grosvenor
Grosvenor är ett av världens största, privatägda fastighetsbolag och specialister på utveckling, investering och förvaltning inom handel, kontor och bostäder. Bolaget är verksamt på flera olika marknader över hela världen, och kombinerar alltid lokala experters detaljkunskap med styrkan hos ett internationellt nätverk. Grosvenor har funnits på den svenska marknaden sedan 2011 och äger ett antal svenska köpcentrum, de flesta i Stockholmsområdet. Grosvenor är stolta över sin långa historia och som investerare tar de ett stort ansvar i socioekonomiska frågor. För mer info, se grosvenor.com.