Påskfirande på Burlöv Center!  | Burlöv Center
Meny

 Påskfirande på Burlöv Center! 

Våren är här, och med den kommer Påsken – en tid för förnyelse och festligheter. På Burlöv Center firar vi inte bara årstidens glädje och färgprakt, utan vi har också den stora glädjen att välkomna en sprillans ny butik till vårt community, SweOutlet, som öppnar sina dörrar den 28 mars!

Men vänta, det finns mer! Vi vill göra denna Påsk extra speciell för alla våra besökare. Förutom fantastiska shoppingmöjligheter med vårens nyheter, bjuder vi in till påskpyssel och paraddans genom centrat. Det blir en perfekt möjlighet för hela familjen att komma i påskstämning tillsammans. ✂️

 Påskpyssel för alla onsdag, torsdag kl. 12-16 & lördag kl. 10-14! Ta en paus från shoppingen och låt kreativiteten flöda! Vårt påskpysselområde är öppet för barn och vuxna som vill skapa egna påskdekorationer eller måla påskägg. Det är en underbar aktivitet för små påskfirare att engagera sig i traditionsenligt hantverk och samtidigt ta med sig ett minne hem.

 Paraddans genom centrat torsdagen kl 15.00! Förbered er på en uppvisning utöver det vanliga när vi fyller gångarna med musik och dans. Vår parad är en festlig procession genom Burlöv Center, där vi bjuder upp till dans och sprider påskglädje. Kom och sväng dina lurviga tillsammans med oss – det blir en upplevelse utöver det vanliga!

Vi ser fram emot att välkomna er till Burlöv Center för att fira en påsk fylld med nyheter, kreativitet och gemenskap. Så markera kalendern för den 28 mars och de följande dagarna – det blir ett påskfirande du inte vill missa!