Sportlovet blir extra kul i år hos Burlöv Center! | Burlöv Center
Meny

Sportlovet blir extra kul i år hos Burlöv Center!

Gör dig redo för en raketstart på onsdagen med ”Tennis på gatan”! Mellan kl. 12-16 förvandlas vår stora eventyta framför Espresso House till en inomhus tennisbana. Oavsett om du är nästa Björn Borg eller bara vill prova på något nytt, är detta din chans att svänga racketen!

 

Men det slutar inte där! Onsdag till fredag blir det kreativ explosion med pyssel för alla åldrar – perfekt för att släppa loss fantasin tillsammans med familj och vänner. Allt detta händer också vid vår stora eventyta framför Espresso House.

 

Så, packa din sportighet och kreativitet, och rulla in till Burlöv Center under sportlovet. Vi lovar skratt, spel och skapande i massor. Missa inte detta!

Vi ses där!