Etablera dig på Burlöv Center | Burlöv Center
Meny

Etablera dig på Burlöv Center

Burlöv Center är inte bara ett köpcentrum utan själva Burlövs centrum. En självklar plats för vardagliga och festliga inköp men också för vänskap, gemenskap, paus, träning, tidsfördriv, skratt och lek. Med det sagt är Burlöv Center betydligt mer än bara Burlövsbornas center. Vår placering – mitt i den myllrande Öresundsregionen mellan Malmö och Lund – gör oss till en perfekt destination vare sig du kommer med tåg, buss, bil eller via de fina gång- och cykelbanorna. Och ännu mer myllrande kommer det att bli när Burlöv snart utvecklas med ett stort antal nya bostäder och inbjudande platser för umgänge.

Ja, du hör. Det finns med andra ord all anledning att etablera dig och din verksamhet hos oss och komplettera vår tilltalande blandning av små aktörer och stora varumärken. Hör av dig, så berättar vi mer om hur vi kan förverkliga dina visioner under vårt tak.

Kontakt:
Isabella Broden

Isabella.broden@trianon.se
040-631 04 20