Fun Week | Burlöv Center
Meny

Fun Week

Nu blir Black Friday Fun Friday på Burlöv Center

Snart är det dags för Black Friday, eller Fun Friday, som vi på Burlöv Center väljer att kalla den i år! Kortfattat kommer vi att bjuda på både härliga erbjudanden och riktigt roliga aktiviteter runtomkring i vårt center!

Hela veckan:

Vinn din matkasse från ICA Maxi

Vill du vinna din matkasse från ICA Maxi? Hela veckan kan du vara med och tävla om att vinna din matkasse på ICA Maxi. Hur? Super enkelt genom att skriva ditt namn och email på ditt kvitto och kasta ner kvittot i tävlingsboxen som du hittar framför ICA Maxis förbutik. Tävlingen varar t.om Söndagen den 26 november kl. 22.00. Vinnaren dras måndagen den 27/11 och meddelas via mail. Vinnaren vinner beloppet på sitt kvitto i presentkort.

Onsdag-Söndag

Gå på monsterjakt

Då var det dags att gå på monsterjakt. Börja med att ladda ner vår nya Cityplay app och registrera er med hjälp av ert bankID. Ge er ut på ett äventyr och hitta de 5 söta monsterna runt lektorget och var med om en utlottning av presentkort till ett värde av 200kr. Det är 5st QR-koder du ska hitta som är utspridda vid lektorget på Burlöv Center.

Fredagen 24 nov:

Pyssla så det står härliga till under fredagen

Avsluta veckan med sysselsätta kiden med härlig och kreativt pyssel i alla dess former.

kl. 15.00-19.00 framför Espresso House

Skoja till det med en ansiktsmålning eller glittriga glitter tatuering!

Barn som vill göra sig lite extra festfina är välkomna att få en ansiktsmålning eller glitter tattoo. Observera att det kostar 20 kr per barn och målning/tatuering!

kl. 15.00-19.00 Ansiktsmålning
kl. 17.00-19.00 Glitter tattoo (fredagen)

Missa inte att ta del av våra kanon erbjudande i vår app!

  1. Ladda ner Cityplay-appen – din nyckel till spännande erbjudanden.
  2. Registrera dig i appen.

Hämta i App StoreLadda ner på Google Play