Den 2/9 är det fest med stort B! | Burlöv Center
Meny

Den 2/9 är det fest med stort B!

Idag är det äntligen dags för årets upplaga av Burlövsfesten! I samband med detta serveras gott om erbjudanden i våra butiker. Kupongerna med erbjudandena hittar du här! Observera att erbjudandena endast är giltiga den 2/9.

Hela festprogrammet hittar du på Burlövs kommuns hemsida, men vi vill passa på att slå ett slag för att sista deltävlingen av ARTIST 2023 kommer att gå av stapeln hos oss denna dag! Det blir med andra förstklassiga framträdanden av både de tävlande samt av Klara Hammarström och förra årets vinnare Arwin Ismail.

Var med och tävla om ett presentkort hos oss på Burlöv Center! Vi har fem presentkort á 500 kr i potten, och allt du behöver göra för att vara med är att svara på minst 10 av våra 47 frågor, samt skriva en kort motivering till varför just du borde stå som vinnare. Frågorna är utspridda i våra butiker. Lämna talongen i lådan mellan Ticket och Kappahl innan stängning.

Våra kuponger och svarstalong för tipsrundan finns tillgängliga på olika platser för din bekvämlighet. Du kan enkelt hitta dem i vår kundklubbs app eller helt enkelt genom att fråga i någon av våra butiker.

Klicka här för svarstalong!

Klicka här för att se programmet!

Varmt välkommen hit!