Låt fantasin flöda i sommar! | Burlöv Center
Meny

Låt fantasin flöda i sommar!

Ingenting att göra i sommar? Hos oss blir det bland annat pysseldagar, silent disco och rymdskeppsbygge, och du och dina barn är varmt välkomna att vara med på roligheterna! Nedan hittar du vilka dagar och tider som gäller för det som vi planerat in så här långt. Det kan dock hända att vi fyller på vårt evenemangsschema under sommarens gång, så vill du vara säker på att inte missa något kul, rekommenderar vi att du kommer tillbaka med jämna mellanrum! Ett annat hett tips för att inte behöva gå miste om det roliga, är att följa oss i sociala medier.

Burlöv Centers sommarjakt!
Även i sommar bjuder vi in till en spännande skattjakt hos oss. Ladda ner appen Treasure, antingen via en skylt i vårt center eller genom att söka på den inne i App Store eller Google Play. Därefter är det bara att välja Burlöv Centers Sommarjakt i appen samt följa banan och samla poäng som i sin tur ger dig möjligheten att vinna ett presentkort till ett värde av 300kr. All information du behöver och lite till, hittar du såklart i appen! Men kom ihåg att du behöver vara i närheten av centret för att kunna välja vår skattjakt. Vinnarna blir kontaktad efter sommaren för att hämta sitt presentkort.

Lördagen 17/6 – Kom och joina oss på ett spännande event tillsammans med Enighet, kampsportsföreningen som verkligen kan sin grej! Vi har en riktigt rolig dag planerad för alla åldrar. Och när vi säger alla åldrar menar vi verkligen alla! Om du är 55+ kommer du få lära dig hur man faller på rätt sätt och känner sig trygg. Men vi kommer också ha massor av roliga judolekar för hela familjen där alla kan vara med och ha kul!

Onsdagen & torsdagen 21-22/6 – Kom och pyssla med oss under två fantastiska dagar när vi fyller Burlöv Center med kreativitet och roligt pyssel. Du kommer få möjlighet att skapa din alldeles egna midsommarkrans i papper eller varför inte dekorationer till midsommartårtan? Vi har färgglatt papper, klister, penslar och glitter för att göra ditt pyssel extra speciellt. Kom och tillbringa två underbara dagar med oss, fyllda av kreativitet och midsommarfirande! Ta med dina vänner och din fantasi, vi ses där! Pysselaktiviteterna är öppna mellan 11-16.

Lördagen 1 juli – Då fyller vi hela centrat med tyst musik och massor av dans för alla åldrar. Ja, du läste rätt, vi kommer att ha ett silent disco mellan 15-18. Så ta med dina bästa dansmoves och häng med oss för en dag full av tyst musik och glädje!

Torsdagen 13/7 – Burlöv Center blir överöst av presentkort. Vi kommer att springa runt på centrat och dela ut presentkort i mängder, du kan nästan säga att det kommer att regna presentkort! Så håll ögonen öppna och se till att fånga ett av de generösa presentkorten.

Onsdagen & torsdagen 27-28/7 – Rymden kommer ett steg närmare Burlöv! Under dessa två dagar kommer du få bygga ditt alldeles egna rymdskepp i papp. Vi kommer att ruta in den stora öppna event ytan fram Espresso House med kartonger och annat roligt och ägnar oss åt fantasifullt rymdskeppsbygge! Vill du, kan du även ställa upp i vår rymdskeppstävling där vi belönar de tre mest kreativa skapelserna med ett presentkort och leksaker från Leklust. Vinnaren kammar hem 1000 kr, tvåan 500 och trean 300 kr + space gadget leksaker från Leklust. Vi kommer hålla yten öppen mellan 11-16. Ses vi?

Fredagen den 11/8 – öppnar äntligen Burlöv Selfie Museum upp igen och det firar vi självklart med en massa selfies och en selfie-tävling! Kom hit, ta en så kreativ bild som möjligt i något av våra nya rum och posta den i ditt flöde här på Instagram innan midnatt. Glöm inte att tagga bilden med #burlovcenterselfiecontest. Vi har ett presentkort på 1000 kr i potten!

Kom och upplev en rad olika evenemang på Burlöv Center – det blir garanterat roligt och minnesvärt för alla!

Glad sommar önskar vi på Burlöv Center!