Fall tryggt och självförsvar | Burlöv Center
Meny

Fall tryggt och självförsvar

Kom och joina oss på ett spännande event tillsammans med Enighet, kampsportsföreningen som verkligen kan sin grej! Vi har en riktigt rolig dag planerad för alla åldrar. Och när vi säger alla åldrar menar vi verkligen alla! Om du är 55+ kommer du få lära dig hur man faller på rätt sätt och känner sig trygg. Men vi kommer också ha massor av roliga judolekar för hela familjen där alla kan vara med och ha kul!

Här är dagens program för ”Fall tryggt och självförsvar” tillsammans med GAK Enighet och Svenska Judoförbundet:

10:00-11:30: Vi börjar med judolekar för hela familjen. Alla är välkomna att delta och ha kul tillsammans!

11:30-13:00: Lär dig undvika fall och landa mjukt och säkert. Du kommer få strategier för att resa dig upp igen, speciellt anpassade för dig som är 55+.

13:00-14:30: Fokus på självförsvar mot attacker och överfall. Här kommer kvinnor få specifika tekniker och strategier för att skydda sig själva.

14:30-16:00: Träna upp din styrka och koordination hemma. Detta pass är för alla, oavsett ålder eller kön.

16:00-17:30: Avsluta dagen med en öppen träning tillsammans med instruktören. Ta tillfället i akt att ställa frågor och finslipa dina tekniker.

Välkommen upp på judomattan och känn dig trygg med Enighet! Det kommer bli en fantastisk dag med massor av lärande och skratt. Missa inte chansen att vara med på detta spännande event!

Läs mer om Trygg fallteknik Judo4Balance här…