Nu blir det fest på riktigt! | Burlöv Center
Meny

Nu blir det fest på riktigt!

Lördagen den 27 maj tänkte vi hylla allt som hör latinokulturen till och du är bjuden till festen! Vi får bland annat besök av Chacana band, Sabina Victoria feat. Latin Machine, Son Parceros och trubaduren Javier Manik! Dessutom blir det barnshow, möjlighet att prova på dans och annat skoj, och så får du så klart inte glömma den goda maten! Alla detaljer och viktiga klockslag hittar du lite längre ner på sidan.

 

Stora Scenen
12.00          Karnevalståg
13.00          Barn- och dansshow från olika länder: Uruguay, Kuba, Colombia, Peru, Brasilien och Mexiko.

Livemusik
14.30           Chacana band (Latin Pop & Rock)
15.15           One Reason (Latin Rock)
16.00            Sabina Victora feat. Latin Machine (Tropical & Latin Schlagers)
17.00            Son Parceros (Salsa & Cumbia)
18.00           Avslutning

Lilla scenen
12–16          Trubadur Javier Manik

Prova något nytt!
14.30            Capoeira
15.30            Salsa, bachata
16.30             Cumbia colombiana

 

Utanför ingång 3

Ät något gott!
Ät dig mätt och glad på underbart härlig mat från såväl det chilenska som bolivianska, peruanska och colombianska köket. Dessutom har vi bjudit in King of fry och American Donuts till kalaset. Du hittar våra matstånd utanför ingång 3 mellan kl. 11–18!

Kom i stämning
DJ Maykon sprider sköna toner omkring sig kl. 12–18

 

Ta del av våra festivalrabatter!
Under festivaldagen kommer vi att dela ut rabatthäften med massor av härliga erbjudanden som du kan utnyttja i våra butiker från och med lördagen den 27/5 till den 11/6! Men du kan också ladda ner dem här. Klicka och ta del av rabatterna.