En pyssligare påsk! | Burlöv Center
Meny

En pyssligare påsk!

För oss på Burlöv Center är påsken pysslets, godisets och tipspromenadernas tid och därför tänkte vi ägna oss åt precis just detta för att sätta fart på vecka 14.

Bygg en robot
Onsdagen den 5/4 kommer Hemkodat hit och låter dig prova massor av spännande teknik. Varför inte prova att bygga en robot, koda ett datorspel eller spela på ett fruktpiano? Hemkodat är på plats kl. 11-15 och är ett samarbete med Burlövs Kommun.

Påskpyssla något fint
På skärtorsdagen, långfredagen och påskafton är du välkommen till vårt påskland för att pyssla tillsammans med barn och vänner. Vi har förberett några pysselförslag men det är fritt fram att använda fantasin. Påsklandet har öppet kl. 11 – 16.

Observera att pysslet är till för att våra besökare ska ha roligt och trivas hos oss. Barn som vill pyssla ska göra detta i förälders eller annan vuxen anhörigs närvaro.

Gå vår lilla tipspromenad
Vad kan du och barnen om påsken egentligen? Gå vår lilla tipspromenad och svara på våra påskiga frågor, så får ni se! Den som fullföljer tipspromenaden får en liten godispåse som belöning. Obs! Gäller så länge lagret räcker.

Du som vill gå tipspromenaden hämtar svarstalongen i påsklandet, där du också lämnar den igen när du är klar. Tipsrundan har öppet mellan kl. 11 – 16, torsdagen till lördagen.

Träffa påskharen
Vi får besök av påskharen såväl torsdag och fredag som lördag, som kommer att dela ut godisägg mellan kl. 11 – 16. Håll utkik!

Välkommen!