Följ utvecklingen av Burlöv Center | Burlöv Center
Meny

Följ utvecklingen av Burlöv Center

Glöm inte p-skivan när du parkerar!

Vi vill våra kunders bästa och har därför inlett ett samarbete med Aimo Park gällande parkeringsövervakning för att öka er säkerhet. Detta gör vi bland annat för att Burlövs kommun inom kort kommer börja förbereda för tågtrafik i närheten, vilket kan komma att påverka dig som besöker oss. Vidare kommer ett bygg- och rivningsarbete även att påbörjas på delar av vår parkering, vilket också kan komma att påverka logistiken.

Vi stärker därför upp med tydligare skyltning och övervakningen och ber dig som besöker oss att följa dessa uppmaningar noga samt lägga din P-skiva väl synlig i din bil. Kravet på P-skiva  (4 h) börjar gälla från och med den 21 november 2022.

Varmt välkommen!