Ledig men planlös? | Burlöv Center
Meny

Ledig men planlös?

I så fall har vi förslag på vad du och barnen kan göra under vecka 44:

1.     Besök Burlöv Selfie Museum!
Kom och ta läskigt snygga selfies i vårt sprillans nya Halloweenrum på Burlöv Selfie Museum! Uppskattar ni inte läskiga saker är ni givetvis välkomna till något av våra andra temarum istället!

2.     Gå på dansig halloweenshow!
På måndag, tisdag och onsdag kommer Arnbergs Dansstudio hit och showar för oss med en otäckt underhållande dansshow. Temat är givetvis halloween och showen går av stapeln borta vid Espresso House kl. 12.00 och 14.00 under angivna dagar!

3.     Ta en hemskt god fika!
Ibland är en god fika både ett trick och en treat för hela familjen. Ett trick för att orka utföra nödvändiga bestyr eller bara samla familjen och en treat för smaklökarna! Hos oss hittar du alltid något gott att kalasa på oavsett om det är halloweentider eller inte.

Välkommen!