Sommaren lever på Burlöv Center! | Burlöv Center
Meny

Sommaren lever på Burlöv Center!

Vad gör du i sommar? Kom inom oss på Burlöv Center och krydda dina lata dagar med en gnutta spänning också. Under sommaren kommer nämligen 64 slumpvis utvalda kunder att föräras med ett presentkort och så vankas det skattjakt för alla äventyrslystna föräldrar med barn. Alla detaljer och somrigheter hittar du här nedan. Varmt välkommen hit i värmen!

Håll tummarna för att du är en av de utvalda i Burlöv Bjussar!
Tänk dig följande scenario. Du har precis dragit ditt betalkort i en av våra butiker när någon plötsligt säger ”Vet du vad? Som tack för köpet ska du få ett presentkort!” Låter det bra? Det tycker vi också. I sommar kommer vi därför att överraska sammanlagt 64 slumpvis utvalda kunder med presentkort som vi laddat med lite olika summor. Ju mer du handlar för när vi överraskar dig, desto större belopp på presentkortet blir det. Presentkortet kan du för  övrigt utnyttja i alla våra butiker. Bjussigt va?
PS. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Burlöv Centers sommarjakt!
I sommar bjuder vi in till en spännande digital skattjakt hos oss! TiHi och hans djurvänner vill nämligen åka till stranden men har tappat bort alla strandsaker. Men följer du ledtrådarna inne i centret kan du hjälpa djuren att hitta rätt! När alla grejer är upphittade väntar en överraskning i appens presentlåda.

Gör så här för att vara med på Burlöv Centers Sommarjakt!

  1. Ladda ner appen Treasure, antingen via en skylt i vårt center eller genom att söka på den inne i App Store eller Google Play.
  2. Välj Burlöv Centers Sommarjakt i appen och börja samla ledtrådar! Kom ihåg att du behöver vara i närheten av centret för att kunna välja vår skattjakt. Dessutom behöver du ge appen tillåtelse att använda kameran.

Sommartävlingar i sociala medier
Du följer väl oss i sociala medier? I sommar kommer vi att ha inte mindre än tre olika tävlingar med finfina priser i potten, så håll utkik i flödet från och med nu! Vi heter @burlovcenter

Burlöv Center överraskar!
Om vädret tillåter kommer vi att packa ner lite överraskningar då och då, och göra små korta utflykter till stranden eller parken. Håll utkik!

Glad sommar önskar vi på Burlöv Center!