Så vippar du dig in i vår lounge den 26/11! | Burlöv Center
Meny

Så vippar du dig in i vår lounge den 26/11!

Fredagen den 26/11 ställer vi till med Black Friday-festligheter för dig som är eller blir medlem i Burlöv Center Kundklubb! Kom hit och mingla, dansa till DJ Földes och drick färgglada alkoholfria drinkar i vår VIP-lounge. Du har även chans att få en av våra välfyllda goodiebags med dig hem. Vi har 500 stycken att dela ut och varje goodiebag innehåller bland annat rabattkuponger som gäller i våra butiker till och med den 5/12. Intresserad? Gör då så här:

1. Bli medlem om du inte redan är det. Allra enklast är det att ladda ner vår app Burlöv Center Kundklubb och följa instruktionerna där. Du kan även bli medlem genom att sms:a Burlöv till 71630. Observera att du ändå kommer att behöva ladda ner appen för att anmäla dig till vårt VIP Friday-event.

2. När du väl är medlem – anmäl dig till eventet via appen.

3. Besök VIP-loungen i Glashörnet den 26/11 mellan kl. 15.00 och 19.00.

4. Glöm inte att utnyttja dina rabattkuponger genom att VIP-fynda i lugn och ro fram till den 5/12 2021!