Feststämning och talangjakt den 27 och 28 augusti! | Burlöv Center

Tillfälligt justerade öppettider fr.o.m. 23/11
Vardagar 11-19 / Helger 11-17 / Maxi ICA Stormarknad alla dagar 08-22.
Se samtliga öppettider här

Meny

Tillfälligt justerade öppettider fr.o.m. 23/11
Vardagar 11-19 / Helger 11-17 / Maxi ICA Stormarknad alla dagar 08-22.
Se samtliga öppettider här

Feststämning och talangjakt den 27 och 28 augusti!

Lördagen den 28/8 är det final i vår stora talangjakt och du är mer än välkommen att titta på. Vi kommer att erbjuda både sitt- och ståplatser vid finalen. Entrén är gratis, först till kvarn gäller! Showen startar kl. 15.00 och programleds precis som förra året, av Cornelius Löfmark.

Genrep = genväg till underhållning!
Den som inte har möjlighet att vara med på eftermiddagen kan tjuvkika redan vid lunchtid, för kl. 12.00 är det nämligen genrep. Titta gärna förbi och ta chansen att få en skymt av våra lokala förmågor innan de blir världskändisar.

Hela finalen kommer även att finnas till beskådan på vår Facebook-sida och vår Youtube-kanal kort efter finalen!

Ännu mer feststämning!
Den 27 och 28 augusti blir det även musikunderhållning med DJ Földes och på lördagen får han även förstärkning i form av percussionisten Emil Sjunnesson. Så kom hit och stampa takten i takt med att du gör dina andra ärenden!

Sist men inte minst
Vi är så glada över att kunna välkomna våra kunder till ett mer levande centrum igen! Glöm dock inte bort att även fortsättningsvis hålla avstånd till dina medmänniskor och vara flitig med handsprit och handtvätt! Vi vill att Burlöv Center ska vara en trygg plats att vistas på och även om inte du är orolig finns det någon annan kund som kanske är det.

Observera att vi givetvis följer myndigheternas regler och rekommendationer noggrant, vilket innebär att publikantalet kan komma att justeras om smittspridningen tar fart igen.

Men tills vidare: Låt festen börja!