Inget att göra på semestern? Det ska vi nog ändra på! | Burlöv Center
Meny

Inget att göra på semestern? Det ska vi nog ändra på!

Sommaren är här och vi vill göra den så minnesvärd som vi bara kan för dig. Därför har vi ordnat en tipspromenad som tar dig med till välkända destinationer i såväl närområdet som på andra sidan jordklotet. Som om inte detta vore nog finns det många anledningar för alla spänningssökande kunder att följa oss i sociala medier där tävlingarna haglar tätt i sommar. Följ oss med andra ord på Instagram och Facebook om du inte redan gör det!

Tipspromenadsugen? Följande gäller!
Du kan gå vår tipspromenad mellan den 14 juni och den 13 augusti under följande öppettider:

Måndag till fredag kl. 11.00 – 18.00
Lördag kl. 11.00 – 16.00

Tipspromenaden börjar och slutar på Ticket och alla som fullföljer rundan får en liten present.

Sätt färg på Glashörnet – var med i vår flaggritartävling!
Hur ser hela världens flagga ut om du får bestämma? Rita en teckning, skriv namn, ålder och telefonnummer på baksidan och sätt upp den i Glashörnet senast den 13/8, så är du med och tävlar om ett presentkort hos oss på 200 kr. Vi har 20 presentkort i potten! Tävlingen är öppen för alla under 15 år!

Ta en sommarselfie!
Vid vår fotovägg är det alltid sol och sommar. Ta gärna en semesterbild om du har vägarna förbi!

Glad sommar!