För vänskap. För kärlek. För hela livet. | Burlöv Center

Tillfälligt justerade öppettider fr.o.m. 23/11
Vardagar 11-19 / Helger 11-17 / Maxi ICA Stormarknad alla dagar 08-22.
Se samtliga öppettider här

Meny

Tillfälligt justerade öppettider fr.o.m. 23/11
Vardagar 11-19 / Helger 11-17 / Maxi ICA Stormarknad alla dagar 08-22.
Se samtliga öppettider här

För vänskap. För kärlek. För hela livet.

Vad behöver du för att skapa lite skimmer kring alla hjärtans dag? Är det rosa ballonger, något gott att äta eller self-love i form av en ansiktsmask eller ett fotbad? Vad det än är, så hittar du det hos oss.

Tävla i kärlek!
Under alla hjärtans dag-veckan kan du prova lyckan i någon av våra kärleksfulla tävlingar i våra sociala mediekanaler. Välj mellan kärleksbattle och kärleksbombing. På spel står sju välfyllda presentkort och tre kärlekspaket som vi proppat fulla med blommor, fotbad, spel, böcker, choklad, ljus och annat smått och gott! Vi heter @burlovcenter, följ oss gärna!

Säg det med en ballong!
Söndagen den 14/2 kommer Kalasborgen hit och säljer heliumballonger mellan kl. 11 och 15.

Öppna ditt hjärta (och dörren till vinden)!
Har du jackor och overaller som du och barnen vuxit ur eller tröttnat på? Kom och häng dem på vår fina Wall of kindness, väggen där ytterkläder byter ägare. Vår vägg är öppen för både barn och vuxna, men kom ihåg att bara lämna sådant som är rent och användbart. Själva tanken med väggen är ju att göra något värmande för den som kanske inte har det så gott ställt. Väggen står utanför ingång 2.

Sist men inte minst; Heja kärleken och kom ihåg att du får älska vem du vill!