Untitled | Burlöv Center
Meny

I år lär många av oss fira en lite annorlunda jul. Men, vet du vad? Den blir i alla fall av! Det tänker vi på Burlöv Center se till. Allt du behöver inför julen, levererar vi nämligen hem till dig.

Varje dag passar vi också på att öppna en lucka i vår digitala julkalender som vi fyllt med tips, tävlingar, rim och annat härligt juligt. Följ oss i våra sociala kanaler, så missar du ingenting!

Hela julen till din dörr
Handla tryggt på distans genom att antingen ringa direkt till våra butiker eller boka tid med en av våra personal shoppers. Gratis hemkörning ingår oavsett shoppingmetod, så länge du bor i närområdet eller i Malmö. Här kan du läsa mer om hur det går till. Distansshoppar du på helgen, kan du även be om att få dina presenter inslagna innan de skjutsas hem till dig. Säg till när du lägger din beställning i så fall.

Få fina paket
Lämna in dina presenter för inslagning hos EWAY. Få ett sms när det är dags att hämta ut dem igen.

Träffa tomten (lite på håll)
Ibland dyker tomten upp borta vid julstugan framför Espresso House. Lämna din önskelista och håll tummarna för att önskningarna går i uppfyllelse. Kom ihåg att hålla avstånd till gamla tomten bara.

Skänk till välgörenhet
Många har det tufft i juletid och 2020 är definitivt inget undantag. Därför ber vi dig som vill och har möjlighet att swisha ett bidrag till Giving People till 123 137 65 24 eller via QR-koden längre ner. Glöm inte skriva Burlöv Center på meddelanderaden. Vi har redan värmt upp swish-numret genom att skänka 5000 kronor! Pengarna vi samlar in tillsammans går till utsatta och fattiga barn och familjer här i kommunen.

Titta på hantverk
Jan Costantino från Solicentrum konsthantverk ställer ut vackra stensmycken.

Julgransförsäljning
Alla dagar kl. 10-18 har du möjlighet att köpa julgranar på parkeringen utanför ingång 2.

 

God Jul önskar vi på Burlöv Center!