Boka en personal shopper till årets Black Friday! | Burlöv Center
Meny

Boka en personal shopper till årets Black Friday!

Det drar ihop sig till Black Friday, men för att undvika trängsel i vårt center, rekommenderar vi dig att fynda på distans. Boka tid med våra personal shoppers och låt dem handla det du vill ha och sedan köra hem det till din dörr. Hemkörningen är gratis för dig som bor i närområdet eller i Malmö. På Black Friday kommer du sedan att kopplas ihop med en av våra trevliga distansshoppare och hela shoppingturen sker med dig närvarande i telefonluren.

För att underlätta din shopping kommer vi att avslöja våra rabatter den 25/11. Ladda ner vår app, så missar du ingenting.

Fler vägar till hemkörning
Du kan givetvis också ringa direkt till våra butiker och köpa det som du vill ha. Glöm inte att berätta ifall du planerar att handla i flera av våra butiker under en och samma dag. Även här bjuder vi på hemkörningen så länge du bor i närområdet eller i Malmö. Läs mer om det här.

Så här bokar du personal shopper!
Klicka på länken nedan och följ instruktionerna i anmälningsformuläret. Ange gärna vilka varor du vill att vi shoppar åt dig. Våra Black Friday-erbjudanden kommer som sagt att avslöjas i vår app den 25/11, så ladda ner den om du inte redan har gjort det.

BOKA DIN DISTANSSHOPPARE HÄR

Övrigt
• För att kunna shoppa hos oss behöver du kunna betala via Swish eller Klarna. Observera dock att vi aldrig ringer upp dig och ber dig om pengar vid något annat tillfälle än det som du själv bokat. Känner du dig osäker på om det är vi? Be om numret, dubbelkolla och återkom. Vi väntar på dig.
• Vi levererar varorna till din dörr men går aldrig in till dig utan håller behörigt avstånd, något som kan vara bra att veta.

Några regler och undantag!
Du kan givetvis passa på att shoppa saker som inte omfattas av något Black Friday-erbjudande i samband med din distansshoppingtur. Vi kan däremot inte hämta ut receptbelagda mediciner eller andra varor som kräver legitimering. Observera även att eventuella reklamationer, återköp och byten inte omfattas av tjänsten. Vi reserverar oss även för slutförsäljning av varor. Din bokning säkerställer med andra ord inte att den vara du vill ha finns kvar.

Vid besök på Burlöv Center
Vi ber dig som trots allt planerar att besöka vårt shoppingcenter att respektera rekommendationer och råd från våra myndigheter. Var noga med handhygienen, håll avstånd till andra kunder och stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk. Har du möjlighet – passa på att shoppa på tider när det är få människor i omlopp hos oss. Här hittar du en guide till besöksstatistiken på Burlöv Center.

Sist men inte minst; vi är stolta över att våra kunder trivs hos oss och vi har genom åren verkat för att vara en samlingsplats där både små och stora kan ha roligt tillsammans. Under rådande förutsättningar så kan vi däremot inte upplåta våra lokaler för umgänge. Gör dina ärenden så snabbt du bara kan och tillsammans med så få personer som din livssituation tillåter. På så vis hoppas vi snabbare kunna få återgå till att vara just en samlingsplats igen!

Ta hand om dig!
/Vännerna på Burlöv Center

Här kan du shoppa:
Akademibokhandeln – Swish
Blomsterlandet – Swish
Din Sko – Swish
Ecco – Swish
Euronics – Swish
KappAhl – Klarna
Kicks – Klarna
Kryddhyllan Kebab & Grill – Swish
Specsavers – Swish
Ur&Penn – Swish + Klarna
Via Piazza – Swish
Wok Kitchen – Swish
Zizzi – Swish
Hair & Co – Swish
Klockan & Smycket – Swish