Nu blir det disco! | Burlöv Center
Meny

Nu blir det disco!

Lördagen den 24 oktober gör vi plats för våra danssugna kompisar Lollo & Bernie. För att alla ska känna sig trygga med tanke på rådande omständigheter, blir det fyra discon under dagen med max 40 barn per gång. För att undvika såväl trängsel som besvikelse ifall det blir fullt, så är det förhandsbokning som gäller.

Gör så här: gå till EWAY här i centret, säg den hemliga koden ”discodänga” till personalen och inkassera en biljett till det disco ditt barn vill gå på (kl. 11, 13, 14 eller 15). Biljetterna finns tillgängliga från och med den 10 oktober.

För att så många barn som möjligt ska få en chans att dansa, är det bara tillåtet att anmäla sig till ett disco. Tänk också på att hålla avstånd till andra sällskap när du väntar på ditt dansande barn.

Varmt välkommen!