Gör dig redo för spökvecka den 26 – 31/10 | Burlöv Center
Meny

Gör dig redo för spökvecka den 26 – 31/10

För buset. För godiset. För hela livet.
Det har varit alldeles för lite bus och skoj på sistone och under höstlovsveckan tänkte vi ta igen det så gott som det bara går, men självklart med fortsatt hänsyn till de regler och rekommendationer som gäller för hanteringen av covid-19.

Bus eller godis?
Alla som vill är välkomna att vara med på någon av våra bus- eller godisrundor som går av stapeln två gånger om dagen måndag till lördag. Kom gärna utklädd och glöm för allt i världen inte att det är begränsat antal platser och föranmälan som gäller.

För att boka en plats måste alla deltagare (eller deras modiga förälder) gå in på EWAY och säga det hemliga lösenordet som är ”monsterfis”. Platserna – 20 stycken per tillfälle – finns tillgängliga från och med den 10 oktober.

Tid: 11.00 och 13.00 den 26 – 31/10.
Plats: Framför lekytan vid Espresso House

Halloween show!
Klockan 15.00 hela veckan vankas det halloween show runt omkring i centret. Mer än så säger vi inte om det.

Läskigt pyssel!
Alla dagar mellan 11.00 och 15.00 pysslar vi loss nere i glashörnet. Även här är det max 20 personer som får pyssla i taget. Men för att så många som möjligt ska kunna ha så roligt som möjligt har vi insläpp två gånger i timmen. På pysselagendan står bland annat målning av lerkrukor och läskiga ansiktsmasker.

Lyssna på spöksagor
Fredagen och lördagen den 30-31/10 mellan klockan 11.00 och 15.00 blir det högläsning av spöksagor bredvid Lundbergs väskor. Vi börjar om en gång i halvtimmen. Drop in men max 15 barn per tillfälle. Insläpp 2 gånger i timmen.

Varmt välkommen!