Musikaliskt live-quiz | Burlöv Center
Meny

Musikaliskt live-quiz

Gillar du quiz? Diggar du musik? I så fall är det läge att surfa in på vår Facebook-sida tisdagen den 19 maj klockan 19.15 och vara med på en härligt musikalisk frågesport. Du kan ladda ner en pdf här där du kan fylla i dina svar och lämna talongen till EWAY senast den 24/5. Eller mejla in dina svar till info@burlovcenter.se och berätta kort vem du skulle skämma bort om du hade ett presentkort värt 500 kr på fickan. I potten har vi nämligen just 10 sådana presentkort som du kan utnyttja på Burlöv Center. Vinnarna presenteras i våra sociala kanaler 25-29 maj.

Några hålltider:

19.00 – Sändningen startar
19.15 – Uppvärmning med Björn som leder quizet
19.30 – Quizet startar
20.30 ca – Genomgång av rätta svar

Övrigt: Genom att delta i tävlingen godkänner du att dina uppgifter samlas in och sparas i upp till två veckor av administrativa skäl. Uppgifterna kommer inte att sparas för något annat ändamål än för att kunna delge vinnarna sina priser.