Shoppa allt du behöver utan att röra dig en meter! | Burlöv Center
Meny

Shoppa allt du behöver utan att röra dig en meter!

Burlöv Centers distansshopping är en kostnadsfri tjänst för dig som gärna shoppar men helst undviker butiker. I korta ordalag går det ut på att vår personal går runt i vårt center med dig på tråden, så att ni tillsammans kan hitta en perfekt vinterjacka, ett snyggt uppläggningsfat eller en riktigt bra present till någon du tycker om. Du behöver med andra ord inte veta exakt vad du ska shoppa när du tar hjälp av våra distansshoppare. Vet du däremot precis vad det är du vill ha? I så fall kan du ringa direkt till respektive butik, betala via swish och sedan få dina varor hemlevererade utan extra kostnad. Mer om det här!

När din shoppingtur är klar levereras dina varor hem till din dörr, med förutsättning att du bor i närområdet eller i Malmö. Personal shopping fast på distans, så att säga.

Häng med oss tre dagar i veckan!
Vår distansshop har öppet på onsdagar, lördagar och söndagar för kunder som bokat in sig via nedan länk. Du kopplas då ihop med en av våra trevliga distansshoppare som följer din inköpslista till punkt och pricka – allt medan du närvarar via telefon. Du kan handla i alla de butiker som listats nedan.

BOKA DIN DISTANSSHOPPARE HÄR

Några undantag
Vi kan dessvärre inte hämta ut receptbelagda mediciner eller andra varor som kräver legitimering. Böcker, sällskapsspel, underkläder, hudvårdsprodukter, smink och annat smått och gott, går däremot hur bra som helst. Observera att eventuella reklamationer, återköp och byten inte omfattas av tjänsten.

Dagar att komma ihåg
Onsdagar: Distansshoppa mellan kl. 11.00 och 17.00. För leverans samma dag behöver du shoppa färdigt innan kl. 16.00. Beställningar efter detta levereras på valfri vardag till och med kl. 18.00.
Lördagar & söndagar: Distansshoppa mellan kl. 11.00 och 16.00. Beställningar i slutet av dagen levereras dagen efter eller enligt överenskommelse. I december fram till jul levereras varorna hem till dig mellan kl. 12.00 och 16.00 även på helgen.

Övrigt
• För att kunna shoppa hos oss behöver du kunna betala via Swish.
• Vi levererar varorna till din dörr men går aldrig in till dig utan håller behörigt avstånd, något som kan vara bra att veta.

Här kan du shoppa:
Akademibokhandeln, Apotek Hjärtat, Arken Zoo, Blomsterlandet, Burlövs Sko & Nyckelservice & Kemtvätt, Cassels, Din Sko, Dressmann, Dressmann XL, Ecco, Elgiganten Phonehouse, Euronics, EWAY, Guldfynd, H&M, Hair & Co, KappAhl, Kicks, Kjell & Company, Klockan & Smycket, Kryddhyllan, Kryddhyllan Kebab & Grill, Life, Lindex, Specsavers, Synoptik, Telenor. Ur&Penn, Via Piazza, Wok Kitchen, Zizzi.