Nu kör vi igång med distansshopping! | Burlöv Center
Meny

Nu kör vi igång med distansshopping!

Burlöv Centers distansshopping är en kostnadsfri tjänst för dig som tillhör en riskgrupp eller bara inte vill vistas ute bland folk i dagsläget. I korta ordalag går det ut på att vår personal handlar åt dig och sedan levererar dina shoppingpåsar hem till din dörr, med förutsättning att du bor i närområdet eller i Malmö. Personlig shopping fast på distans, så att säga.

I längre ordalag går det till såhär:

Onsdag – din nya shoppingdag
Vår distansshop har öppet på onsdagar för kunder som bokat in sig via nedan länk. Du kopplas då ihop med en av våra trevliga distansshoppare som följer din inköpslista till punkt och pricka – allt medan du närvarar via telefon. Du kan handla i alla de butiker som listats nedan.

BOKA DIN DISTANSSHOPPARE HÄR

Några undantag
Vi kan dessvärre inte hämta ut receptbelagda mediciner eller andra varor som kräver legitimering. Böcker, sällskapsspel, underkläder, hudvårdsprodukter, smink och annat smått och gott, går däremot hur bra som helst. Observera att eventuella reklamationer, återköp och byten inte omfattas av tjänsten.

Dagar att komma ihåg
Tisdagar: Boka shoppingtid senast kl. 18.00 på tisdagen för att kunna shoppa på onsdagen.
Onsdagar: Distansshoppa mellan kl. 11.00 och 17.00. För leverans samma dag behöver du shoppa färdigt innan kl. 16.00. Beställningar efter detta levereras på valfri vardag till och med kl. 18.00.

Övrigt
• För att kunna shoppa hos oss behöver du kunna betala via Swish eller Klarna. Vissa butiker har även andra betalningsmöjligheter. Se vad som gäller i listan nedan.
• Vi levererar varorna till din dörr men går aldrig in till dig utan håller behörigt avstånd, något som kan vara bra att veta.

Här kan du shoppa:
Akademibokhandeln – Swish
Apoteket Källan – Faktura via Collector Bank
Blomsterlandet – Swish
Cassels – Swish
Din Sko – Swish
Ecco – Swish
Elgiganten Phone House – Swish
Espresso House – betalning via deras app
Euronics – Swish
Hair & Co – Swish
KappAhl – Klarna
Kjell & Co – Swish + Klarna
Kryddhyllan – Swish
Lindex – Swish
Lundbergs – Swish
Nordic Wellness – Swish
Specsavers – Swish
Sko & Nyckelservice/Kemtvätt – Swish
The Body Shop – Kortbetalning online via länk
Twilfit – Swish
Ur&Penn – Swish + Klarna
Via Piazza – Swish
Wok Kitchen – Swish
Zizzi – Swish