Enklare shopping i svåra tider | Burlöv Center
Meny

Enklare shopping i svåra tider

Vi vet att många känner oro inför att besöka butiker i dagsläget. Trots detta behöver de flesta av oss ändå uträtta ärenden för att få vardagen att fungera. Med det i åtanke har flera av våra butiker skapat lösningar som gör det enklare för dig att handla snabbare. Kom också ihåg att det finns många medmänniskor därute som förmodligen gärna hjälper dig hämta det du behöver och lämna det utanför din port. Det gäller bara att fråga.

 

Maxi ICA Stormarknad

Tillhör du en riskgrupp?

I så fall kan du handla online på ICA Online. Personalen på Maxi ICA Stormarknad plockar ihop din beställning, du möter oss på baksidan av butiken och vi lastar in varorna i din bil efter att du betalt med kort direkt i bilen. På så vis slipper du träffa många människor när du handlar. Har du svårt att komma själv trots allt? I så fall går det bra att låta en anhörig eller snäll granne hämta upp varorna i butik. Känner du att det är krångligt att handla på nätet? Läs upp din inköpslista över telefon för någon i din bekantskapskrets och låt dem fixa beställningen.


Life

Boka dina produkter enkelt och smidigt via lifebutiken.se eller genom att ringa Life Burlöv på telefonnummer 010-543 34 99. Sedan är det bara att snabbt svänga inom butiken, hämta varorna och betala.

Blomsterlandet
Vill du göra fint hemma eller i trädgården? Ring Blomsterlandet på 040-43 33 34, lägg en beställning och få dina varor levererade mot en kostnad eller hämta i butiken.

Espresso House
Ladda ner appen, lägg din beställning och hämta sedan ut din order snabbt och smidigt utan att behöva vänta.

Via Piazza
Ring in din beställning på 040-43 57 00, hämta din mat när den är klar och få 10 % i take away-rabatt.

Wok Kitchen
Ring in din beställning på 040-43 14 31, hämta din mat när den är klar och få 10 % i take away-rabatt.

Kryddhyllan
Ring in din beställning på 040-43 00 32, hämta din mat när den är klar och få 10 % i take away-rabatt. Här hittar du veckomenyn

Cassels
Mellan klockan 10 och 11 håller Cassels särskilt öppet för dig som tillhör en riskgrupp. Dessutom har butiken utökat bytesrätt och öppet köp till 30 dagar så att du slipper prova i butik.

Kicks
Ring in din beställning till Kicks Burlöv, så scannas och packas dina varor på förhand. Betala med kort, kontanter eller via Klarna. Telefonnummer: 010-1881681

Euronics
Du som bor i Malmö, Lund, Åkarp, Hjärup eller Staffanstorp och ska teckna ett nytt abonnemang eller skaffa en ny telefon och ett nytt abonnemang, kan få din beställning hemkörd. För offert: mejla burlovsbutiken@euronics.se eller ring till 0735-142852. Du kan också kontakta Euronics via Facebook.

Nordic Wellness
Numera kan alla med träningskort på Nordic Wellness träna på hemmaplan via Wellness Online. Läs mer om onlineträningen samt uppdatera dig om vad som gäller på själva klubben här:

Dressmann
Nu får du kostnadsfri hemleverans när du handlar via webshoppen. Dessutom kan du byta och returnera dina varor med betydligt längre marginal än tidigare.

Specsavers

Mellan kl. 10.00 och 11.00 håller butiken öppet för dig som är i riskgrupp. Det går bra att boka sin tid på 040-531200 eller på www.specsavers.se.

Zizzi Burlöv
Shoppa via telefon eller vår facebookgrupp (Zizzi Burlöv) och betala med Swish. Du kan sedan hämta paketet i butiken eller få det hemskickat (fraktkostnad tillkommer). Vi har även förlängt öppetköp till 30 dagar.

Akademibokhandeln
Ring in din beställning till Akademibokhandeln på 040-43 03 40.

Ta hand om dig!