Välkommen till en plats med många smaker! | Burlöv Center

Tillfälligt justerade öppettider fr.o.m. 23/11
Vardagar 11-19 / Helger 11-17 / Maxi ICA Stormarknad alla dagar 08-22.
Se samtliga öppettider här

Meny

Tillfälligt justerade öppettider fr.o.m. 23/11
Vardagar 11-19 / Helger 11-17 / Maxi ICA Stormarknad alla dagar 08-22.
Se samtliga öppettider här

Välkommen till en plats med många smaker!

Brukar du bli hungrig när du shoppar hos oss på Burlöv Center? I så fall har du säkert redan bekantat dig med vår foodcourt The Pepper, restaurangtorget där hela sällskapet enkelt hittar något som de gillar. Galen i det italienska köket? Då är Via Piazza någonting för dig. Föredrar du husmanskost? Lägg en beställning hos Kryddhyllan. Älskar du asiatiska smaker och fräscha sallader? Ställ dig i kön till Woso eller Wok Kitchen!

Varmt välkommen!