Välkommen till det kreativa rummet! | Burlöv Center
Meny

Välkommen till det kreativa rummet!

Burlövs gamla prästgård pop-ar up på Burlöv Center!

Prästgården från 1773 ligger i Burlövs gamla by och är inrett som ett museum. Museet visar hur ett prästhem såg ut under slutet av 1800 talet.

Under december månad kommer  Bara Härads Hembygdsförening som äger Prästgården till Burlöv Center. I det Kreativa Rummet kommer “Julgranens historia”, en mysig och lärorik utställning att visas. Det blir äkta julstämning med föremål från 1800 talet och naturligtvis olika julgranar . En “högreståndsjulgran” men också en liten julgran som visar hur julgranen från början hängdes i taket hos fattiga

Cecilia Gagge , ordförande i Bara Härads Hembygdsförening säger: “Vi vill med denna uppsökande pop up utställning  bredda vår målgrupp och göra folk nyfikna på ett besök på Prästgården som är en riktig pärla och ett viktigt kulturarv”

Varmt välkomna på besök på Burlöv Center i det Kreativa Rummet ( ligger mitt emot EWAY)

 

29 november kl. 12.00 – 15.00 – utställningen byggs

30 november kl 11.00 – 13.00 – vernissage