Över för väntan. | Burlöv Center
Meny

Över för väntan.

21/8 slår vi upp dörrarna för en stormarknad över förväntan.

Vår målsättning är att vara en stormarknad som ständigt ligger i framkant, därför är vi inte rädda för att tänka nytt när det gäller teknik eller arbetssätt. Vi har ett öppet sinne för saker som förenklar för oss som arbetsplats, men även som förenklar i kundens vardag.

Vi vill skapa en inspirerande stormarknad som andas matglädje och med stor inriktning på färskvaror. Vi jobbar alltid med kunden i fokus och gör alltid det där lilla extra, det finns ”inga problem”. Kunden ska tycka att det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett kunnigt och trevligt bemötande utöver det vanliga.

Den moderna stormarknaden med kärlek till mat, kund och kollega

Välkommen!