Gör om. Gör gott! | Burlöv Center
Meny

Gör om. Gör gott!

1 juli, 2019

Delta i vårt välgörenhetsprojekt med Help at Hand.

Ge en gammal stol ett nytt liv och bidra till att fler barn får det bättre.

Restaurangtorget på Burlöv Center ska byggas om och få ny inredning. Det betyder att våra restauranger kommer att få en hel del gamla stolar över – stolar som du kan vara med och ge nytt liv. Vi bjuder in konstnärer och designers, men även alla andra som vill delta, att bygga om, måla, tapetsera eller dekorera varsin stol.

Alla stolar säljs på en välgörenhetsauktion efter sommaren

De färdiga stolarna kommer att ställas ut på Burlöv Center och säljas på auktion. Intäkterna går oavkortat till Help at Hand, en direktverkande biståndsorganisation som hjälper behövande barn med mat, trygghet, bättre hälsa och skolgång.

Vill du vara med?

Anmäl dig på plats och hämta din stol i EWAYs lokaler bredvid Clas Ohlson.

Här ser du ett axplock av de stolar som redan lämnats in till oss. Kom ihåg din favoritstol och var med och buda för att bidra till att fler barn får det bättre. Auktionen kommer att gå av stapeln efter sommaren.

Håll utkik efter datum.