Hyr hos Clas Ohlson | Burlöv Center

Den 21/8 slår vi upp dörrarna för en stormarknad över förväntan. Välkommen!

0 dagard 00 timmarh 00 minuterm 00 sekunders
Meny

Den 21/8 slår vi upp dörrarna för en stormarknad över förväntan. Välkommen!

0 dagard 00 timmarh 00 minuterm 00 sekunders

Hyr hos Clas Ohlson

3 maj, 2018

I 100 år har Clas Ohlson gjort vardagen enklare genom att erbjuda smarta och tillförlitliga produkter i kombination med rätt hjälp. Nu tar vi ytterligare ett steg i rätt riktning. Genom vår tjänst Hyr hos Clas Ohlson gör vi det möjligt för fler att få tillgång till maskiner som används flitigt vid hemmaprojekt. Du hyr maskinerna per dygn och slipper höga engångskostnader. I butiken får du dessutom hjälp av vår kunniga personal att hitta tillbehören du behöver.

Nu finns vår tjänst Hyr hos Clas Ohlson tillgänglig på Burlöv och alla Malmöbutiker.