Ha en resekväll hemma! 

Sätt guldkant på vardag och fest

Boka in en resespecialist som kommer och pratar om önskat resmål hemma hos er. Njut av ett par trevliga timmar som kommer att ge er massor av inspiration och restips tillsammans med dina vänner, familj och bekanta.

Hur går det till

Allt du behöver göra är att bjuda in dina vänner, familj, grannar, kollegor och bekanta hem till dig själv och till den bestämda tidpunkten. Resespecialisten kommer hem till dig före gästerna och ställer i ordning materialet.

Utöver tips och inspiration om de resmål ni är intresserade av kommer det också att finnas spännande erbjudanden som du och dina gäster har möjlighet att ta del av. Som tack föratt du håller denna resekväll får du en goodiebag från Ticket. Kontakta oss redan nu och bestäm ett datum för din resekväll.

Ticket Burlöv Center, tel: 040-53 95 40, e-post: burlov@ticket.se

Villkor

Minst 6 deltagare under kvällen. Kostnad 800 kr per tillfälle betalas en vecka i förskott, men vid bokning av en resa i samband med kvällen så räknas dessa 800 kr av från kostnaden på resan. Full återbetalning för resekvällen vid avbokning senast kl 17:00 dagen innan.

Varmt välkommen med din bokning!

 

ticket-logo-Burlov-Center.png

Resekväll_hemma.jpg