Bra att veta

BORTTAPPAT

Har du hittat eller förlorat något på Burlöv Center? Allt som återfinns i och runt Burlöv Center kan lämnas in i Coop Forums Servicedisk. Du når dem på telefonnummer 010-741 15 09.

 

ANPASSAT FÖR FUNKTIONSHINDRADE

Alla butiker på Burlöv Center ligger i markplan och är väl anpassat för dig som har nedsatt rörlighet eller använder rullstol. För att göra det enkelt för dig öppnas alla dörrar automatiskt. För synskadade finns ledstråk i markbeläggningen utanför entréerna. Samtliga butiksentréer är utrustade med taktila skyltar. För att lätt ta sig fram med exempelvis rullstol, är markbeläggningen plan och ramper finns för att kunna ta sig upp och ner till parkeringen. Samtliga P-platser för funktionshindrade ligger i direkt anslutning till respektive entré. Det finns toaletter anpassade för personer med funktionsnedsättning vid. behov går det också bra att låna rullstol på Burlöv Center. Kontakta i så fall Coop Forums servicedisk på telefon 010-741 15 09..

Det finns toaletter anpassade för personer med funktionsnedsättning vid toaletterna. Behöver du låna rullstol vid ditt besök, går det bra. Kontakta i så fall Coop Forums servicedisk på telefon 010-741 15 09.

 

VI TÄNKER PÅ DIN TRYGGHET

För din att kunna hantera akuta och extrema sjukdomsfall finns defibrillator på Burlöv Center. Det är av stor betydelse om du eller någon annan skulle drabbas av hjärtstillestånd. I ett akut läge kan en snabb behandling vara livsavgörande. Defibrillatorn finns i Coop Forums servicedisk och alla våra vakter är utbildade i hur den används.

VI LÅTER LEKEN TA PLATS

För de mindre barnen, som kanske inte alltid tycker att det är så roligt att gå i affärer, finns en kul och stimulerande lekyta vid restaurangtorget. Lekytan är öppen mellan 8-21 på vardagar, 8-18 på lördagar och 9-19 på söndagar. Observera dock att leklandet är obemannat.